середу, 5 червня 2019 р.

ЛІТО З БІБЛІОТЕКОЮ

Літо в бібліотеці – свято щодня!
Канікули! Літо – найулюбленіша пора всіх дітей. Наша бібліотека запрошує всіх малюків та їх батьків провести з нею літо. Бібліотека має широкі можливості для того, щоб зробити дозвілля дитини не тільки приємним і цікавим, а й змістовним. Бібліотекар підготувала програму літніх читань «Сонячні промінці на книжковій сторінці» яка допоможе дітям спілкуватись, розкривати свої можливості та приховані таланти, відпочивати та розвиватись.
Бібліотека підготувала для вас цікаві екскурсії, літературні ігри і вікторини, аудіо та інформ-хвилинки, інтернет-веселощі. Вас зустріне галявина веселих витівок «Настрій на УРА!», літня ігротека «Читай, думай, грай». У бібліотеці створено розважально-пізнавальний простір «Світ читаючої сім’ї» та ігровий куточок «Іграшковий Чудо-острів». Тут все літо можна читати книги, малювати, гратися і ще багато чого. 
Щотижня в бібліотеці проходить цикл пізнавальних годин «Відеохрестоматія», де усі бажаючі можуть переглянути фільми як за шкільною програмою, так і за інтересом.
А для наймолодших читачів щодня працює Мульт-салон. 
А ще бібліотека оголосила з 1 червня конкурс «Найкращий читач літа-2019». Це справжній читацький марафон з декількома номінаціями. Конкурс продовжуватиметься до 31 серпня. Всі учасники конкурсу будуть відзначені, отримають призи і подарунки!
 Пропонуєм вашій увазі  такі заходи під час літніх канікул:

Читання на природі «Літнє сонце на книжковій сторінці»
 Уікенд в бібліотеці “Веселись, грай і книжки читай”  
Літній бібліотечний кінозал «Мультяшне літо»
Конкурс “Сфотографуйся в найдивовижнішому місці з книгою»

- гра-вікторина “Місце зустрічі – острів Всезнайки”;

- свято мильних бульбашок;
- літературні жмурки  “Знайди героя казки”;

Немає коментарів:

Дописати коментар