пʼятницю, 8 березня 2019 р.

Жінка -найчарівніше творіння на землі


Міжнародний жіночий день 8 Березня - свято весни і кохання.
З нагоди цього красивого та жіночного свята,  8 березня,  працівники  культури Коломацька О.Б. та бібліотекар Лисяк Т.А. підготували чудову святкову програму.




На святково прибраній сцені ведучі щиро вітали найчарівнішу половину людства - своїх мам,бабусь,подруг,всіх дівчат і дівчаток зі святом-Міжнародним жіночим днем.





Вокальну майстерність показали Яна Демчук,виконавши пісню "Мамина сорочка"























,Кузніцова Наталія-"Лебеді кохання",Медведчук Анастасія-"Люба матуся та любий татусь"а також пісню "Ніби вчора рідна мамо"у власному виконанні подарувала і завідуюча будинком культури Ольга Коломацька.















Бурхливі оплески викликала пісня"Я приеду к тебе моя мама"у виконанні родинного дуету Матвіюків.





















Окрасою зали була виставка -інсталяція"Жіноча доля" ,чудовим доповненням до виставки стали букети з квітів-  цукерок ,зроблених напередодні свята бібліотекарем Тетяною Лисяк.Під час заходу юні джентльмени з кошиком квітів -цукерок виходили у глядацьку залу,роздаючи квіти усім присутнім на святі жінкам.

Наприкінці свята з привітанням до жінок  голова сільської ради Лисяк Н.К,щиро привітала усіх з 8 березня та подякувала організаторам дійства за приємні враження і настрій.

 Свято вдалося!Присутні в залі,а це здебільшого матері та бабусі,ще довго дякували працівникам культури за родинний вогник,який об`єднав їх своїм теплом.









Немає коментарів:

Дописати коментар