середу, 9 березня 2016 р.

«Нехай в віках живе крилате, благословенне слово-Мати».

  Прийшла весна! А разом з нею – Міжнародний жіночий день 8 Березня. Цей день присвячений найчарівнішої, наймилішої, найзагадковішої, одним словом – жінці!А скільки всього ще поєднується в жінці! Жінка – це муза, яка протягом віків надихає чоловіків на звитяжні вчинки, це дбайлива мати, любляча бабуся, прекрасна господиня, ніжна та сильна особистість.



    6.03.2016року Ілляшівська сільська бібліотека спільно з будинком культури зібрали чимало любитівців,щоб  вшанувати жінку-берегиню, добру матір, бабусю, сестру, подругу
    Вечір-елегія  розпочалося під девізом «Нехай  в віках живе крилате, благословенне слово-Мати». Адже, завдяки жінці-матері світ для дітей наповнюється любов’ю, добром, надією, ніжністю й красою.
             
  Відкрила святковий концерт голова сільської ради-Лисяк Надія Кузьмівна , яка привітала всіх жінок зі святом весни та представила юних артистів . Ведучі концерту — Матвіюк Дмитро та Анна Цицюра — оголошували номери та декламували вірші.
Продовжили свято наші юні користувачі  декламуючи звеличувальні вірші про матусь », вірші в поєднанні з талантом та акторською майстерністю, донесли до усіх слухачів всю глибину та  значимість цього величного свята.
Свято завершилося бурхливими оплесками та численними усмішками прекрасних жінок .

Немає коментарів:

Дописати коментар